بسم الله الرحمن الرحيم الحمدلله رب العالمين
اللهم صل علي محمد و آل محمد
خداوند در مسير تكامل انسان ها، نعمت ها و توان هاي بي شماري را به او عنايت كرده است، از جمله مهم ترين آنها امكاناتي است كه توان بهره مندي و مديريت ساير امكانات را براي او فراهم كند.
اين كنترل قوا و مديريت آن ها بر اساس رضايت الهي ، عاقبتي كه خداوند براي انسان تشخيص داده است و در تعاملي همه جانبه با عناصر ساختار وجودي انسان حاصل مي شود. به چنين مديريتي «تدبر» گفته مي شود.كه نتيجه قطعي آن ظهور تقوا در زندگي است.
ارائه مجازي حاضر قصد دارد ابتدا با تبيين معناي عاقبت و مراتب آن رويكرد كلي مخاطب را نسبت به اين موضوع ارتقاء دهد و با بيان قوانين عاقبت گرايي و مهارت هاي ذيل آن به عيني شدن هر چه بيشتر اين عمل در زندگي كمك گند.
و در ادامه با معرفي معناي تدبر و انواع آن ، هم چنين بررسي عواملي كه منجر به حاصل شدن تدبر در زندگي مي شود، چگونگي مديريت قوا و همسويي آن با آيات و روايات را براي مخاطب فراهم سازد
زيرا در پناه بهره مندي از تدبر در زندگي است كه انجام عمل صالح براي انسان تحقق يافته و انسان را به قرب به خداوند نزديك مي سازد.
در انتها به معرفي مصاديق و نمونه هاي عيني متدبرين از منظر قرآن ،پرداخته و با توجه يافتن بر ويژگي هاي ذكر شذه از ايشانف راهكارهاي عملي را در زمينه فعال شدن تدبر بررسي مي كنيم.
در فصول بعدي كتاب با بررسي عاقبت بر بخش هاي مختلف ساختار وجودي انسان، به موضوع عاقبت از وجوه عاقبت انديشي(تفكر در عاقبت) ؛ عاقبت سنجي(تعقل در عاقبت)؛ عاقبت شناسي(علم يافتن بر عاقبت)؛ عاقبت گرايي(توجه بر عاقبت)؛ عاقبت نگري( گرايش بر عاقبت) پرداخته مي شود
عمل صالح محصول تاثير هماهنگ ابعاد وجودي انسان به عاقبت هاي نيك و سوئي است كه از جانب خداوند وضع شده است.
اميد است با مطالعه اين كتاب، و شناخت اصول مربوط به عمل و عاقبت ، به انجام پيوسته اعمال صالح توفيق يابيم .انشاء الله
مجری : خانم خوش اخلاق
تعداد جلسات : ۳۰ جلسه دو ساعته / در قالب کلاسی و تراک های ۴۰ دقیقه ای
روش اجرا : در کلاس اسکای روم